COPENHAGEN COLHEITA CLUBCopenhagen Colheita Club - stiftet i 2005 - er et smagepanel bestående af seriøse portvinsinteresserede, og har til formål, at fremme kendskabet til kvalitetsportvin, og gennem portvinssmagninger udvidde vor viden og erfaring om emnet.

COPENHAGEN COLHEITA CLUB interesserer sig for al slags kvalitetsportvin, men panelets fokusområde er primært rettet mod de fadlagrede aldersbestemte blandingstawnies og årgangstawnies, de såkaldte colheitas.

Panelet håber, at det tilgængelige materiale om portvin vil være til gavn for mange, efterhånden som det vokser sig stort.

COPENHAGEN COLHEITA CLUB har ingen personlige eller økonomiske interesser i de her på siden omtalte firmaer eller varemærker. Oplysningerne er kun ment som en læserservice.

SE LIGE HER!
Copenhagen Colheita Club har i øjeblikket mulighed for at optage et antal nye portvinsinteresserede på vores mailliste. Maillisten bruges kun ved inkaldelse til portvinssmagninger og til portvinsrelaterede oplysninger.
Der er 9 pladser ved smagebordet og de bliver fordelt efter "først til mølle" princippet.
Vi smager typisk 4 - 6 flasker pr gang, alt efter pris og kvalitet. Der afholdes ca 5 smagninger om året hvor vi så vidt muligt undgår ferie- og julemåneden. Der ryges IKKE i Copenhagen Colheita Club.
Er du interesseret i at blive optaget på maillisten, så skriv et par ord om dig selv og kontakt  jan@janras.dkDesignet til skærm på min. 1024 x 768 pixels
Testet i Mozilla Firefox 62.0, Google Chrome Version 69.0 og IE 11.0
Alt indhold © Jan Erik Rasmussen, hvis andet ikke er nævnt. Webmaster